Badbalja för vuxna

Njut av avkopplande bad även
om du saknar badkar!

För endast 990 kr(rek. pris 1995 kr) kan ni njuta av varma bad även om ni saknar badkar.

Fri frakt inom Sverige!
Leveranstid 1-3 arbetsdagar.
Finns i lager för omgående leverans!


Dela upp din betalning med Klarna!

Badbalja för vuxna

För dig som älskar att bada

Nu har du möjlighet att njuta av avkopplande bad även om du inte har ett badkar. Fyll badbaljan med varmt vatten och kliv i för ett bekvämt bad med vatten över knäna. Badbaljan är anpassad för vuxna. Tack vare badbaljans utformning så passar det till och med in i det allra minsta badrummet.

En stabil och kompakt badbalja – perfekt för dig som har ett litet badrum som inte rymmer ett vanligt badkar. Badbaljan rymmer cirka 200 liter vatten, men när du sitter i den så räcker det med hälften. Det härliga varma vattnet täcker överkroppen och knäna!

Du får med en liten korg som kan fästas på sidan – perfekt för att lägga ditt schampo i eller varför inte ställa en kall god dricka där? När du har badat färdigt så tappar du enkelt ur badbaljan genom avloppslangen som sitter på ena långsidan. Badbaljan finns i flera olika färger.


Så här kliver du i och ur ditt minibad

Gör så här:

Tag gärna ett stadigt tag med dina händer i badbaljans kant. Lyft sedan över ett ben i taget. Tag i badbaljans framkant med båda händerna samtidigt som du sakta sätter dig ned.

När du ska kliva upp ur ditt minibad så krävs det inte lika mycket styrka tack vare vattnets lyftkraft. Gör samma sak som du gjorde när du satte dig i badbaljan. Tag i framkanten av badbadbaljan med båda händerna, dra dig upp med armarna samtidigt som du hjälper till med benen.

Stor badbalja för vuxna (XL)
1 890 kr 2 995 kr
Minibad AB
Minibad AB
Minibad AB
Minibad AB
Minibad AB
Minibad AB